Τελετή Βράβευσης του Οικουμενικού Πατριάρχη
 
Τελετή Βράβευσης του Οικουμενικού Πατριάρχη  

 

Η FORESIGHT σχεδίασε και διοργάνωσε για λογαριασμό του Woodrow Wilson International Center την τελετή βράβευσης Οικουμενικού Πατριάρχη καθώς και το σχετικό πρόγραμμα χορηγιών.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους 250 και πλέον κορυφαίοι εκπρόσωποι  του επιχειρηματικού, πολιτικού και ακαδημαϊκού χώρου μεταξύ των οποίων παρευρίσκονταν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας, η Υπουργός Εργασίας κα. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, οι Βουλευτές κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κ. Κώστας Μαρκόπουλος, ο Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, κ. Νικόλαος Γκαργκάνας, ο Διοικητής της Αγροτικής κ. Δημήτρης Μηλιάκος, οι επιχειρηματίες κκ. Θεόδωρος Αγγελόπουλος, Δάκης Ιωάννου, Νίκος Τσάκος και Ευθύμιος Βιδάλης.

Τα Βραβεία Woodrow Wilson, είναι παγκοσμίως γνωστά και απονέμονται σε ηγέτες, επιχειρηματίες και σε προσωπικότητες διεθνούς κύρους, σε ένδειξη αναγνωρίσεως των εξαιρετικών επιτευγμάτων τους. Το Διεθνές Κέντρο Ερευνών Woodrow Wilson του Ιδρύματος Smithsonian στη Washington ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια προς τιμή του Προέδρου των ΗΠΑ W.Wilson.

 
BACK    |    NEXT