Πανελλήνια Εκστρατεία για την Υγεία της Επιδερμίδας 2007
 
Πανελλήνια Εκστρατεία για την Υγεία της Επιδερμίδας 2007  

Η FORESIGHT ανέλαβε την σχεδίαση, οργάνωση και υλοποίηση της Πανελλήνια Εκστρατεία Ενημέρωσης για την Υγεία της Επιδερμίδας για λογαριασμό της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας , με την ευγενική στήριξη των εργαστηρίων VICHY. Η καινοτόμος αυτή εκστρατεία ενημέρωσης για ένα θέμα μείζονος σημασίας στα πλαίσια της δημόσιας υγείας, τέθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Δήμου Αθηναίων.

Η εκστρατεία περιελάμβανε την διοργάνωση ενός πανελλαδικού road-show σε δημοτικά σχολεία με στόχο την ενημέρωση των μικρών μαθητών των δασκάλων και των γονιών τους σχετικά με την σωστή συμπεριφορά κάτων από τον ήλιο. Το road-show ξεκίνησε με ένα ταξίδι υγείας 1.500χλμ. στα σχολεία της Πελοποννήσου όπου ενημερώθηκαν 15.000 μαθητές.

Επιπλέον λειτούργησαν Κέντρα Ενημέρωσης στη Πλατεία Συντάγματος, στη Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη και στη Κηφισιά όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν με δερματολόγους για τη δική τους επιδερμίδα.

Στα πλαίσια της εκστρατείας διενεργήθηκε από την εταιρεία Kapa Research έρευνα για τη συμπεριφορά των Ελλήνων γύρω από την προστασία της επιδερμίδας τους, ενώ λειτούργησε και ο δικτυακός τόπος www.epidermida.gr.
 

 
BACK    |    NEXT